Mirka

„Mirka“ žije v dětském domově 7 let se svými 3 sestrami. Je temperamentní, veselá. Ráda se učí novým věcem. Chodí do 9. třídy a chtěl by být kadeřnicí. Moc by ráda tancuje, chtěla by chodit do tanečních, potřebuje taneční boty a šaty.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup šatů do tanečních – Benefiční akce.

Oliver

“ Oliver“ 15 let, v dětském domově rok. Učí se na automechanika. Má rád sport, věnuje se závodně fotbalu, hraje krajské soutěže i za starší tým. Moc by potřeboval nové kopačky.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na nákup nových kopaček – paní Silvie Novotná.

Benjamin

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Moc se mu tam líbí. Můžeme mamince pomoci se školkovným.

Podpora: Finanční měsíční podpora za únor 2019 5.635 Kč na školkovné včetně stravy, z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Robin

„Robin“ 17 let,  je v dětském domově 7 let. Studuje střední školu obor informační technologie. Jeho život díky zdravotnímu omezení, má nohu kratší o 6 cm, není snadný. Nejen, že nemůže sportovat, ale do budoucna ho čekají těžké operace, aby co nejdéle chodil a neskončil na vozíku. Jeho velkým snem je mít dron s kamerou.

Podpora: Finanční podpora 1.000 – 2.000 Kč na nákup dronu s kamerou – dar rodina Pokorných.

František

„František“ 16 let, v dětském domově 6 let. měl velmi složité dětství, které nechalo stopy. Má rád sport a miluje jízdu na kole. Chodí s kamarádem do Mladých záchranářů. Mají naplánované i víkendové výpravy a moc by potřeboval batoh.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na nákup batohu – Benefiční akce.

Lenka

“ Lenka“ 15 let, se na jaře do dětského domova vrátila z pěstounské rodiny, kde pobývala 4 roky. Má ráda zvířata a ráda tancuje. Je moc šťastná, že může být se svými sourozenci. Moc by si přála chodit se sestrou na Zumbu.

Podpora: Roční finanční podpora 2.000 Kč na platbu za Zumbu – z Veřejné sbírky – Výběh na Sněžku a Milešovku.