Sára

„Sára“ 5 let, sociálně slabá rodina. Do dvou let vyrůstala v dětském domově. Chtěla by chodit do školky, ale rodiče nemají peníze na obědy.

Podpora: Finanční podpora 2.500 Kč na obědy březen – červen 2019 – z Veřejné sbírky Projektu Sen.

Benjamin

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Moc se mu tam líbí. Můžeme mamince pomoci se školkovným.

Podpora: Finanční měsíční podpora za březen 2019 5.006 Kč na školkovné včetně stravy, z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Daniel

„Daniel“ 14 let, žije je s maminkou. Dobře se učí. Rád sportuje, hraje 5 rokem basketbal a moc by si přál letět s týmem na turnaj do Španělska.

Podpora: Finanční podpora 8.000 Kč na turnaj ve Španělsku – Benefiční akce.

Amálie

„Amálie“ 11 let, žije v dětském domově třetí rok. Byla odebrána se svými sourozenci za zanedbání péče. Chodí do 3. třídy. Moc ráda tancuje a zamilovala se rokenrolu, který ji baví a hlavně je v něm dobrá. Potřebuje taneční kostým.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na taneční kostým – Benefiční akce.

Emily

“ Emily“ 16 let, před 8 lety se dostala se sourozenci do dětského domova. Po roce si ji vzala pěstounská rodina. Po 7 letech se vrací do dětského domova, kde ji čekají sourozenci. Studuje hotelovou školu. Ráda tancuje a čte. Se školou by měla jet na týdenní výměnný pobyt do Německa. Moc by si přála, aby mohla se třídou jet. Tento pobyt je i v rámci výuky.

Podpora: Finanční podpora 6.200 Kč na týdenní výměnný pobyt do Německa – Narozeninový dárek

Vendula

“ Vendula“ 16 let, v dětském domově 3 roky. Učí se na cukrářku. Ráda chodí ven. Moc by si přála basketbalový míč.

Podpora: Finanční podpora 400 Kč na nákup basketbalového míče velikost 6 – Benefiční akce.

Tomáš

Tomáš je jedenáctiletý kluk, který neměl v životě tolik štěstí. Narodil se postižený mentální retardací, přesto je to veselý a hravý kluk, který si každý den užívá, co mu život nabízí. Tomáš navštěvuje Speciální školu pro postižené děti, kam chodí moc rád. Rodiče jsou ve velmi tíživé situaci, kterou se snaží řešit. Tomáš má bezlepkovou dietu.

Podpora: Dar bezlepkových potravin – Benefiční akce.

Roman

„Roman“ 22 let, žije v dětském domově 14 let, nyní se učí žít ve startovacím bytě. Odmaturoval na ekonomické škole, vystudoval bakalářské studium na Vysoké školy Právo a podnikání s červeným diplomem. Ve studiu pokračuje návazným magisterským studiem. Je velmi pilný, chodí na brigádu. Ve volných chvílích sportuje. Rád by dobře vystudoval a jednou zvládl další samostatný život.

Podpora: Dar telefonu – Benefiční akce.

Lucie

„Lucie“ 14 let, žije v pěstounské rodině se svými sestrami 6 let, před tím byla v dětském domově. Hraje beach volejbal. K beach volejbalu vede Lucii její pěstounka, která je zároveň učitelkou tělocviku. Plní bronzový program DofE. Podpora studia.

Podpora: Roční finanční podpora 3.600 Kč na podporu studia – Benefiční akce.

Mia

“ Mia“ 16 let, je v dětském domově od léta, hlavní problém alkohol rodičů. Chodí do 9. třídy. Má sen se dostat na policejní školu. Třída pojede na výměnný pobyt do Anglie a Mia by ráda jela s nimi. „Nikdy jsem v zahraničí nebyla, byl by to můj splněný Sen.“

Podpora: Finanční podpora 9.000 Kč na výměnný pobyt do Anglie – paní Martina Kamarádová a její přátelé