Leoš

“Leoš“ 8 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 2. třídy. Je to živý kluk. Miluje sport, jízdu na kole. Začal hrát basketbal a mohl by jet s týmem na letní soustředění, ale rodiče nemají peníze.

Podpora: Finanční podpora 5.300 Kč basketbalové soustředění – Benefiční akce.

Dan

„Dan“ 6 let, žije v dětském domově 3 roky. Byl odebrán od matky, která se nedokázala o Dana postarat. Chodí do přípravné třídy, kde má kamarády. Je oblíbený kluk. Má moc ráda auta a letadla. Moc by si přál jet na letní tábor Dopraváček.

Podpora: Finanční podpora 7.000 Kč na třítýdenní letní tábor – z Veřejné sbírky – Benefiční akce.

Luboš

“Luboš“ 9 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 3. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukoviny. Zamiloval si basketbal a s bráchou začali chodit na tréninky. Rodiče, ale nemají takové finanční možnosti a Luboš by moc rád jel s týmem na letní soustředění.

Podpora: Finanční podpora 5.300 Kč basketbalové soustředění – Benefiční akce.

Konec R 2018/2019

Robin

„Robin“ 11 let je v dětském domově o června. Chodí do 4. třídy. Rád jezdí na kole, hraje fotbal, skáče na trampolíně a moc rád má koně. Přál by si jezdit na koni. Bude u toho pracovat a starat se o koně.

Podpora: Finanční podpora 4.800 Kč, leden – červen 2019 – z Veřejné sbírky Sen – pan Aleš Pour.

Konec D 2018/19

Benjamin

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Moc se mu tam líbí. Můžeme mamince pomoci se školkovným.

Podpora: Finanční měsíční podpora za červen 2019 8.400 Kč na školkovné včetně stravy, z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Tomáš

Tomášovi je 14 let, navštěvuje Mateřskou a základní školu speciální Diakonie ČCE Praha 5. Je v 7. ročníku ve třídě C, kde jsou žáci s mentálním a kombinovaným postižením a poruchou autistického spektra. Tomášovi byla diagnostikována těžká mentální retardace, atypický autismus, poruchy pozornosti a hyperaktivity na podkladě ADHD. Chlapec je velmi společenský, kontaktní. Je silně fixován na matku a mladšího sourozence. Řeč funkčně nevyužívá, komunikuje pomocí gest či znakem do řeči. Tomášovi je nutné podávat mixovanou stravu, protože nejeví snahu potravu kousat, dusí se. 

Školné 6.000 Kč leden- červen 2019 z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Dušan

Dušan je patnáctiletý stále usměvavý kluk. Žije se svým hendikepem autismem, svalovou myoapatií, hydrocefálí a duanowým syndromem na levé oko. Má šest sourozenců v pěstounské rodině, kde ho mají moc rádi. Navštěvuje základní školu, kde za pomoci asistentky se snaží naučit a stihnout vše, co ostatní spolužáci. Získal asistentku, která si ho oblíbila, velmi si spolu rozumí.

Platba za služby asistentky ve škole za leden – červen 2019 ve výši 17.250 Kč – z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Patrik

„Patrik“ 12 let žije v dětském domově od léta. Přešel z jiného dětského domova.  Chodí do 6. třídy. Hrál fotbal a tak přestoupil do oddílu, kam chodí i kluci z domova. Rád by s týmem jel na letní soustředění.

Podpora: Roční finanční podpora 4.200 Kč na fotbalové soustředění – „Strive High“z.s.

Dita

“ Dita“, 14 let v dětském domově 5 rok. Stále bojuje s psychikou. Chodí do 8. třídy. Ráda maluje, fotografuje a miluje koně. Sport patří k jejím koníčkům. Má problémy a potřebovala by psychoterapie koněm.

Podpora: Finanční podpora 4.800 Kč, leden – červen 2019 – z Veřejné sbírky Sen – Benefiční akce.